Elena Udrea: USL se dezintegrează la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Președintele PDL București, Elena Udrea, consideră că USL „se dezintegrează și dispare la umbra marilor și iluștrilor săi conducători" și că scandalurile care se țin lanț arată „de ce bucureștenii nu trebuie să își pună speranțele și încrederea într-o construcție politică de tip Frankenstein".

În viziunea Elenei Udrea, USL este „o construcție politică artificială, conjuncturală, creată cu un singur scop: câștigarea alegerilor".

„Nu are absolut nicio legătură cu ce înseamnă cetăţeanul şi nevoile sale. De altfel, reprezentanţii săi nici nu mimează vreo soluţie, ci doar încearcă, în fiecare seară, pe toate posturile de televiziune, să îi convingă pe români că responsabilitatea politică e o greşeală", apreciază Elena Udrea într-o postare pe blogul său.

Liderul PDL a explicat că USL „stă pe un butoi cu pulbere, care va exploda în curând" și a subliniat că Uniunea este incapabilă de a se pune de acord nici măcar în ceea ce privește candidații de la sectoare.

„Aceste scandaluri care se ţin lanţ la nivelul USL arată de ce bucureştenii nu trebuie să-şi pună speranţele şi încrederea într-o construcţie politică de tip Frankenstein", a scris Elena Udrea.

Președintele PDL București este de părere că membrii USL sunt uniți doar de motivații personale, nicidecum de soluțiile cu care se confruntă cetățenii, făcând referire la declarațiile recente ale liderului social-democrat Victor Ponta că USL este o formațiune unită împotriva lui Traian Băsescu și a regimului acestuia.

„PDL rămâne soluţia cea mai bună pentru bucureşteni, pentru că e un partid echilibrat, cu o structură politică foarte stabilă, care poate să le reprezinte mai bine interesele. Nu este o construcţie politică realizată doar pentru a câştiga alegerile şi a se dizolva apoi în scandaluri zgomotoase aşa cum este USL", a conchis Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite