Elena Udrea, unic candidat la şefia PDL Bucureşti

Elena Udrea, unic candidat la şefia PDL Bucureşti

Elena Udrea

Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Bucureşti. Alegerile vor avea loc duminică, după cum a precizat Udrea, la finalul Biroului Permanent Naţional. 

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 17.43 Deputatul PDL Costică Canacheu ar putea intra şi el în cursă, dar nu a luat încă o decizie în acest sens.

Bătălia se va da în schimb pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte ale filialei. Elena Udrea a preluat şefia interimară a celei mai puternice organizaţii a democrat-liberalilor în primăvara acestui an.

De-a lungul timpului, organizaţia Bucureşti a fost condusă de Traian Băsescu şi Vasile Blaga. Susţinerea Elenei Udrea pentru şefia PDL Bucureşti a fost interpretată în mediile politice ca fiind un prim pas spre o candidatură la Primăria Capitalei. De altfel, după preluarea interimatului, Udrea a lansat un proiect de transformare a Bucureştiului în micul Paris.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările