Elena Udrea: Traian Băsescu ne-a felicitat pentru reuşita mitingului din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a vorbit duminică seară despre ultimele sale acţiuni politice, precum şi ale formaţiunii politice pe care o reprezintă în prezent, precizând că mitingul organizat sâmbătă de PMP în Bucureşti a fost o reuşită felicitată de însuşi preşedintele Traian Băsescu.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a abordat mai multe teme referitoare la actualul preşedinte, politician care în acest moment este considerat de deputatul PMP drept adevăratul lider al opoziţiei

„Traian Băsescu creşte în această perioadă şi este liderul opoziţiei. Ne-a spus că nu va pleca din politică. Mi-a plăcut aseară când a zis că Mişcarea Populară este moştenirea pe care ne-o lasă”, a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru consideră că PMP va fi formaţiunea politică a cărei sarcină va fi continuare reformelor începute de liderul de la Palatul Cotroceni, printre acestea fiind menţionate „reformele din justiţie” sau cele care au vizat „respectarea statului de drept”

Udrea a subliniat faptul că preşedintele României i-a felicitat pe liderii PMP pentru reuşita mitingului din Bucureşti, organizat sâmbătă pentru a protesta faţă de acciza care ar urma să fie aplicată de la 1 aprilie la combustibili. De asemenea, deputatul PMP a susţinut că Traian Băsescu le-a vorbit despre posibilitatea ca noua formaţiune politică de centru-dreapta să facă încă două mitinguri în ţară.  

„Ne-a propus să mai facem două întâlniri: una în Moldova, una în Ardeal. Vom face aceste mitinguri pentru că vedem că şi oamenii ni se alătură”, a punctat fostul ministru al Turismului.  

Elena Udrea a criticat şi o parte din foştii colegi din PDL, persoane despre care actualul deputat al PMP a declarat că au fost promovaţi de Traian Băsescu, „însă mulţi dintre aceştia nu au rămas alături de preşedinte”, unii având şi un discurs „anti-Băsescu”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite