Elena Udrea spune că diferenţa dintre ea şi Traian Băsescu este „la păr”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a spus că singura diferenţă dintre ea şi Traian Băsescu este „la păr” FOTO Arhiva
Elena Udrea a spus că singura diferenţă dintre ea şi Traian Băsescu este „la păr” FOTO Arhiva

Elena Udrea a declarat că singura diferenţă dintre ea şi fostul şef al democrat-liberalilor Traian Băsescu este „la păr".Udrea a fost prezentă la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Vâlcea, care s-a desfăşurat duminică la Râmnicu Vâlcea.

 Udrea a făcut această precizare după ce şefa organizaţiei de femei a PDL Vâlcea s-a arătat încântată de caracterizarea făcută de Ponta potrivit căreia Udrea ar fi „Traian Băsescu în fustă".

„Mie sincer, mi-a plăcut caracterizarea pe care a făcut-o Victor Ponta: "Să avem o locomotivă, să avem o locomotivă în fustă: Elena Udrea!", a spus duminică la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Vâlcea, şefa organizaţiei de femei a PDL Vâlcea, Iuliana Moisa, potrivit Mediafax.

Pentru Elena Udrea, alegerea unei femei lider de partid este „un pas important în viaţa politică românească".

„PDL este poate cel mai puţin misogin partid politic, este un partid care a promovat femeia în toate funcţiile.Am avut ministru la 29 de ani în persoana doamnei Boagiu, am avut multe ministere ocupate de femei şi chiar buni comunicatori de partid. Aşadar, nu văd niciun impediment ca pe 23 martie să fiu aleasă preşedinte al PDL.

Ar fi un pas important în viaţa politică românească (...). Nu există o statistică a organizaţiilor care ar susţine-o sau nu la şefia partidului. În PDL este democraţie, uitaţi la Vâlcea, de exemplu, şeful partidului a declarat că îl susţine pe Vasile Blaga. În schimb, deputatul Romeo Rădulescu n-a avut nicio reţinere în a-şi manifesta susţinerea pentru moţiunea mea. Astăzi e Dragobetele, nu? Şi atunci de ce să nu ajutăm la o conciliere între doi foşti primari care au dovedit calităţi administrative de excepţie, atât domnul Gutău, cât şi domnul Rădulescu.(...) Nu-mi doresc un PDL balama, nu-mi doresc un partid moale, sunt pregătită să readuc partidul la guvernare, fie la alegerile generale, fie înainte de acestea, în varianta în care USL se va rupe", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus şi că doreşte ca PDL să vină la guvernare ca un aliat puternic.

„Se remarcă de foarte mult timp o ruptură între cei care conduc partidul şi baza partidului. Din varii motive, fie am fost la guvernare şi nu a fost timp de a merge în teritoriu, de a vorbi cu oamenii, fie cu totul alte motive. De aceea, eu îmi doresc ca la Convenţia din 23 martie să participe, în primul rând, baza partidului, nu că n-aş avea încredere în liderii regionali sau locali, dar membrii simpli de partid sunt cei care cunosc cel mai bine situaţia la faţa locului, există o altă analiză în teritoriu faţă de cea de la Bucureşti", a declarat Udrea.

„Este obligatoriu aici ca PDL să arate că există ca partid de opoziţie, nu cum se întâmplă în prezent, când anumite conferinţe de presă ale PDL sunt aproape neobservate sau sunt preluate la a 20-a rubrică de câteva agenţii de ştiri. Ştiţi ce mi s-a spus? Că PDL nu mai este un partid interesant pentru mass-media. Nu mi se pare deloc corect cum procedăm." a mai declarat Elena Udrea..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite