FOTO Elena Udrea şi-a făcut „selfie“ cu Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminică, pe Facebook, o poză "selfie" făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu.

Fundaţia Mişcarea Populară a organizat, duminică dimineaţă, o dezbatere pe teme economice la Palatul Ştirbey din Buftea, eveniment la care, alături de lideri ai Fundaţiei şi ai Partidului, a participat preşedintele Traian Băsescu.

udrea

„Soluţia găsită de Guvern a fost creşterea taxelor. (...) Ideea că o economie care a trecut prin criză, cu eforturi formidabile şi cu costuri politice formidabile, primeşte, imediat ce se reechilibrează, un set de 35 de taxe noi este greşită, este ca şi cum ai trage frâna economiei. În opinia mea, toate semnele arată că economia luptă împotriva acestei politici a Guvernului şi a FMI", a spus şeful statului.

În timpul discursului preşedintelui, Elena Udrea şi-a făcut o poză "selfie", cu faţa ei în prim-plan şi cu şeful statului în spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite