Elena Udrea a sărit cu paraşuta. Cum a reacţionat, în direct, Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu, urmărind-o pe Elena Udrea FOTO Captură B1 TV
Preşedintele Traian Băsescu, urmărind-o pe Elena Udrea FOTO Captură B1 TV

Preşedintele Traian Băsescu a urmărit-o pe Elena Udrea, în direct, în timp ce a făcut un salt cu paraşuta de la 4.000 de metri şi a coborât cu o viteză de 200 km/h. Şeful statului a lăudat curajul de care a dat dovadă deputatul PMP.

 „La un moment dat chiar întrebam dacă eu ţin paraşuta la aterizare sau o ţine instructorul. Trebuie să ai puţin curaj că să faci asta. Eu am făcut-o şi pe asta. Îmi doream de foarte mutl timp. Cel mai greu a fost să sar din avion. Am ridicat România sus de tot. Tinerii să aibă curaj să încerce şi ei. Căderea liberă e unică, e mult mai incitantă, mai ales când o faci prima dată. Să cazi din cer cu 200 km/h e ceva unic“, a spus Elena Udrea, după saltul cu paraşuta.

Invitat în emisiunea „Evenimentul Zilei“ în timpul saltului Elenei Udrea, Băsescu a putut să urmărească live coborârea acesteia. „Mi se pare că are curaj şi e foarte hotărâtă. Îi vezi altă dimesiune. Dacă o compari cu Ponta, care stătea cu fundul în barcă şi îl trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine“, a psus Traian Băsescu, imediat după coborârea Elenei Udrea la sol.

În vreme ce Elena Udrea sărea cu paraşuta, premierul Victor Ponta, împreună cu miniştrii Liviu Dragnea şi Dan Şova, s-au aflat, la invitaţia primarului Radu Mazăre, la Constanţa, pentru deschiderea sezonului estival. upă vizita pe care o va face pe litoral, Victor Ponta va veni în Tulcea. La ora 15.00 el va fi la spitalul din localitate, după care va ajunge la Babadag, acolo unde va participa la Serbarea Câmpenească organizată de 1 Mai. El va fi însoţit de Daciana Sârbu şi Corina Creţu.



 


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite