Elena Udrea: „Oamenii slabi nu fac faţă perioadelor de opoziţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a aflat de la presă că Mihai Stănisoară a dezertat la PNL    FOTO Adevarul
Elena Udrea a aflat de la presă că Mihai Stănisoară a dezertat la PNL    FOTO Adevarul

Deputatul PDL Elena Udrea consideră regretabilă decizia fostului lider democrat-liberal Mihai Stănişoară de a căuta soluţii uşoare în afara partidului.

"Îmi pare rău de plecarea domnului Stănişoară. Nu am ştiut că se pregăteşte să facă acest lucru, în schimb am mai trecut prin situaţii de acest gen cu oameni care părăsesc corabia. Avem nevoie de oameni puternici care să se bată din nou pentru PDL, oameni care să genereze încredere în rândul colegilor, că pot să ridice partidul, să se lupte pentru el", a declarat Elena Udrea la Brăila.

Decizia democrat-liberalului Mihai Stănişoară de a trece la putere, alături de PNL i-a luat prin surprindere pe cei mai mulţi dintre membrii PDL.

"Oamenii slabi întotdeauna nu fac faţă perioadelor de opoziţie ale unui partid. Domnul Stănişoară a fost ministru, a fost prim-vicepreşedinte de două ori, este liderul de grup al partidului, a fost răsplătit de PDL de-a lungul timpului, şi nu avea niciun motiv să plece din PDL. Am aflat de la dumneavoastră, de la presă, că domnul Stănişoară a plecat şi am spus că este imposibil. Nu m-am aşteptat ca de la oamenii care au primit atâtea de la partid să nu vrea să mai stea şi să se lupte. Nu m-am aşteptat ca domnul Stănişoară să caute soluţii uşoare. Sper să nu mai existe şi alte cazuri de acest gen", a continuat Elena Udrea.

În intervenţia de ieri, pe blogul personal, Elena Udrea a atras atenţia asupra obligaţiilor pe care "trebuie să şi le asume actuala conducere şi toţi membrii săi". Totodată ea anticipa că nu trebuie să "dea dovadă de aroganţa", prin care "se fac vinovaţi  cei din jurul lui Vasile Blaga" şi menţiona că aceştia "incearcă" să se comporte ca şi când ar fi câştigat deja Convenţia din 23 martie şi anunţă cine rămâne şi cine nu în PDL".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite