Elena Udrea a născut o fetiţă. Cum o va chema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a născut astăzi, în Costa Rica, o fetiţă perfect sănătoasă. Eva Maria a venit pe lume la ora 14.00, ora României, şi a primit nota maximă, deşi a fost născută cu puţin timp înainte de termen.

Elena Udrea a aflat sentinţa definitivă din dosarul Gala Bute, de şase ani de închisoare cu executare, în Costa Rica, acolo unde se află încă de la începutul anului. Avocatul ei a anunţat instanţa în luna aprilie că Elena Udrea are statut de refugiat politic.

Luna trecută, revista Viva a publicat un pictorial şi un interviu cu Udrea, fugită din ţară în Costa Rica.Titlul de pe copertă vorbeşte despre Udrea aflată "în exil" şi a creat multe reacţii negative, mai ales pe internet.

„Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele. Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata. Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.Si despre acest subiect voi vorbi separat. Acum, doar pentru cei real interesati si care nu au cumparat revista, public aici fotografiile care au aparut in formatul tiparit Viva si interviul pe care l-am dat, in integralitate. P.S. Stiu ca este la moda in Romania sa se injure in gura mare, sa se dea si sa se ia… in piata publica, insa eu raman old fashion. Ca urmare, celor care cauta un spatiu virtual unde sa se descarce de frustrari prin mizerii si vulgaritati, le recomand sa paraseasca aceasta pagina, ca sa nu fiu nevoita sa ii blochez", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite