Elena Udrea: „Mă gândesc să candidez la o funcţie în PDL. Boc trebuie să revină în conducere partidului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi seară că se gândeşte să candideze la una dintre funcţiile de conducere din partid, însă nu pentru preşedinţia formaţiunii. De asemenea, fostul ministru consideră că partidul are nevoie de „viziune” şi de Emil Boc în conducere.

Întrebată dacă ia în calcul să candideze la şefia PDL, Udrea a răspuns: "Nu ma gândesc să candidez la preşedinţia partidului, dar da, mă gândesc să candidez la una din funcţiile de conducere din partid. Îmi doresc să fiu parte a unei echipe care să construiască pentru PDL".

Udrea a spus joi seară, la gandul.live, că nu crede că este momentul să se discute despre cine va candida la şefia partidului. De altfel, Udrea a refuzat să se pronunţe în privinţa unei candidaturi la şefia PDL, argumentând că, „dacă spun aşa sau aşa, mâine o să fie ştire”.

„Întâi să ne clarificăm ce vrem şi, dacă este o echipă care vrea să depună o moţiune în care mă regăsesc, îmi voi căuta locul în acea echipă şi apoi vom vedea care este liderul", şi-a continuat argumentaţia Elena Udrea.

„Este nevoie să grăbim clarificarea din interior, pentru că scena politică nu ne aşteaptă. (...) Dacă noi nu suntem pregătiţi să intrăm în joc, rămânem pe dinafară", a mai susţinut democrat-liberala.

„Emil Boc trebuie să se întoarcă în conducerea partidului”, a mai subliniat Udrea.

Nu este pentru prima oară când Udrea afirmă că doreşte să facă parte din conducerea partidului. Zilele trecute, Udrea a mai spus că vizează conducerea PDL, însă nici atunci n-a precizat pentru ce funcţie vrea să candideze.

„Îmi doresc să vin în conducerea partidului, să fiu într-o echipă puternică care să obţină voturile românilor, cu oameni credibili care se pot prezenta în faţa electoratului cu ceea ce au făcut. “, a declarat Elena Udrea.

Cu toate că nu are o cotă ridicată de popularitate în sondajele de opinie, Udrea crede că revenirea sa va ajuta la relansarea partidului.

 „Este nevoie să aducem înapoi electoratul care a plecat de lângă PDL, să îi atragem pe cei care acum vor fi dezamăgiţi de USL şi aceştia vor fi mulţi şi repede, dar şi pe cei care nu se mai simt reprezentaţi de clasa politică şi care nu mai vin la vot.“, a afirmat Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite