Elena Udrea, de la „liberă la mare“ la o partidă de schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL, Elena Udrea FOTO Facebook
Deputatul PDL, Elena Udrea FOTO Facebook

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, s-a aflat sâmbătă la protestul grupului de iniţiativă „Noi vrem să schiem în România“, care militează pentru finalizarea investiţiilor la Domeniul Schiabil Transalpina. Deputatul PDL s-a fotografiat cu mai mulţi participanţi, printre aceştia şi un bărbat cu bustul dezgolit.

„E o mândrie pentru mine că au decis să se implice în susţinerea unui proiect pe care eu l-am iniţiat şi promovat în mandatul de ministru, un proiect pentru care am fost criticată, dar care, iată, este acum privit ca un mare plus de toţi aceşti iubitori ai muntelui. La fel cum e un motiv de satisfacţie să văd că sunt o mulţime de oameni simpli, fără legături politice, care se implică activ pentru a ajuta România să progreseze. E un semn că românii încep să aprecieze mai mult politicienii care şi fac ceva, nu numai dau din gură“, a fost mesajul lui Udrea de pe munte.

Deputatul PDL speră ca acest protest să aibă ca rezultat finanţarea de către premierul Victor Ponta a celor 10 milioane de euro necesare finalizării proiectului. „Sper că strigătul lor că „vor să schieze în România” va fi auzit şi de Premierul Ponta şi va avea drept finalitate acordarea celor 10 milioane de euro necesare finalizării proiectului. Asta ar însemna peste 3.000 de locuri de muncă, peste 200.000 de turişti încă din această iarnă şi sume importante de bani din taxe şi impozite la bugetul de stat, dar şi la bugetul administraţiei locale“, a mai adăugat fostul ministru.

Elena Udrea a transmis şi câteva cuvinte pentru a mulţumi celor prezenţi. „Mă bucur să văd că societatea civilă funcţionează şi se luptă pentru cauzele juste. Le mulţumesc, pe această cale, celor câteva sute de participanţi pentru invitaţia pe care mi-au adresat-o şi-i asigur de sprijinul meu în continuare“.

În urmă cu aproape două luni, deputatul PDL Elena Udrea s-a întâlnit, în oraşul Borsec, cu primarii mai multor staţiuni, membri ai Asociaţiei Naţionale a Staţiunilor Turistice din România, pentru a discuta despre atragerea de investiţii şi despre modalitatea de promovare a staţiunilor pe care le administrează aceştia. În plus, aproape toată vara, Elena Udrea s-a aflat în periplu pe litoralul românesc şi în Delta Dunării, de udne a avut numai cuvinte frumoase despre atracţiile turistice din România.

Materiale pe aceeaşi temă:

Elena Udrea nu se desprinde de turism. Întâlnire cu primarii staţiunilor din România

FOTO Elena Udrea, liberă la mare. Iubeşte litoralul românesc

FOTO Elena Udrea, în vacanţă la mare: „Cel mai frumos răsărit îl vezi pe litoralul românesc“

 



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite