Elena Udrea, la Bistriţa: „Aş umbla şi desculţă, numai ca PDL să se întoarcă la Guvernare“. Oltean o susţine pe Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea la Bistriţa. FOTO Bianca Sara
Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea la Bistriţa. FOTO Bianca Sara

În faţa a 300 de membri ai PDL Bistriţa Năsăud şi a celor 100 de delegaţi care vor vota în 23 martie, Elena Udrea îşi susţine astăzi moţiunea la Bistriţa, alături fiindu-i deputatul Gheorghe Tinel şi preşedintele PDL Cluj Daniel Buda.

Deşi până acum liderul democrat-liberalilor bistriţeni, Ioan Oltean, nu a susţinut public niciun candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL , astăzi acesta i-a îndemnat pe cei prezenţi să-i ofere votul Elenei Udrea.
„Elena Udrea este un om ce poate să conducă PDL. Este un om responsabil de tot ceea ce face şi ce spune. Oamenii aceştia au venit cu încredere aici şi sper să plece cu încredere în Elena Udrea. A inspirat mereu încredere şi forţă, este un om politic care nu a fost asociat niciodată cu hoţie şi ticăloşie, ci cu performanţa, pantofii şi genţile. Dar asta e, e o femeie frumoasă, doar nu o să vină în teneşi,” a declarat Ioan Oltean.

Drept răspuns Elena Udrea a precizat: „Dacă asta ar face ca PDL să se întoarcă la guvernare aş umbla şi desculţă şi nu doar în teneşi.”

Aceasta a mai spus că era nevoie de o competiţie, pentru că partidul era plafonat. Alegerile erau şi ele necesare, însă acompaniate de o competiţie şi mai mulţi candidaţi. 

„Îmi doresc ca această competiţie să fie despre proiecte şi viziune. (...)  Trebuie să coborâm partidul din birouri în stradă. Un om politic care nu poate să strângă mâna oamenilor şi să-i privească în occhi nu are valoare. Un bun politician este cel care adună voturi, cel care este urmat de oameni,” a adăugat Elena Udrea.
Candidatul pentru funcţia de preşedinte al PDL a mai precizat că toţi membri PDL trebuie să vină cu idei, care să fie luate în seamă, iar deciziile să nu mai fie luate de trei oameni într-un birou şi comunicate la televizor. De asemenea, Elena Udrea a susţinut că trebuie reconstruită relaţia dintre biserică şi comunitate şi nu comunitate şi biserică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite