Elena Udrea: Baronii locali l-au pus pe Victor Ponta şef la partid şi la guvern, iar acum îl comandă

Elena Udrea: Baronii locali l-au pus pe Victor Ponta şef la partid şi la guvern, iar acum îl comandă

Deputatul PMP Elena Udrea FOTO Mediafax

Deputatul PMP Elena Udrea a spus despre premierul Victor Ponta că se află sub comanda baronilor locali şi că are aceeaşi mentalitate ca şi aceştia.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Modul de a face politică în PSD este bazat pe clientelism şi corupţie, lucru dovedit şi în Prahova. Actualul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, nu e cu nimic diferit de Mazăre, iar în curând vom vedea Republica Bădescu aici”, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, în judeţul condus
încă de baronul local Mircea Cosma, anchetat de DNA pentru corupţie.

Deputatul PMP l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că, deşi tânăr, “nu este cu nimic diferit ca mentalitate de baronii locali PSD, care l-au pus în fruntea partidului şi a guvernului şi acum îl comandă”. Ea a spus că lupta pentru independenţa justiţiei începută de Traian Băsescu trebuie continuată şi că PMP şi-a asumat acest lucru.

Deputatul PMP a criticat de asemenea lipsa de performanţă a guvernului actual în absorbţia fondurilor europene şi a amintit că România are la dispoziţie în total 40 de miliarde de euro pentru perioada 2014 – 2020 şi nu există o viziune care să arate cum vor fi cheltuiţi aceşti bani.

Citeşte şi:

 
România avea cel mai mic preţ la benzină dintre ţările UE şi ocupa locul 23 la preţul pe motorină, înaintea introducerii accizei la carburant, dar prin această măsură se doreşte o finanţare pe termen lung pentru cofinanţarea proiectelor de autostrăzi, a declarat premierul Victor Ponta. El a precizat că i-a transmis acest lucru şi preşedintelui.
 

Ponta: Sub guvernele lui Băsescu, benzina s-a scumpit cu 70%, iar motorina cu 90%. Cum a evoluat preţul ţiţeiului în ultimii şase ani

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un grafic care ilustrează evoluţia preţului la carburanţi în perioada ianuarie 2009-mai 2012, în guvernarea PDL, şi în perioada mai 2012-martie 2014, în guvernarea PSD, arătând că „preţul benzinei, sub guvernele domnului Băsescu, a crescut cu 70%, iar cel al motorinei cu 90%“.
 
Preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre introducerea accizei de şapte eurocenţi la carburant, despre relaţiile României cu Rusia şi China şi despre aniversarea a zece ani de la intrarea României în NATO.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: