Elena Udrea: Baronii locali l-au pus pe Victor Ponta şef la partid şi la guvern, iar acum îl comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PMP Elena Udrea a spus despre premierul Victor Ponta că se află sub comanda baronilor locali şi că are aceeaşi mentalitate ca şi aceştia.

“Modul de a face politică în PSD este bazat pe clientelism şi corupţie, lucru dovedit şi în Prahova. Actualul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, nu e cu nimic diferit de Mazăre, iar în curând vom vedea Republica Bădescu aici”, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, în judeţul condus
încă de baronul local Mircea Cosma, anchetat de DNA pentru corupţie.

Deputatul PMP l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că, deşi tânăr, “nu este cu nimic diferit ca mentalitate de baronii locali PSD, care l-au pus în fruntea partidului şi a guvernului şi acum îl comandă”. Ea a spus că lupta pentru independenţa justiţiei începută de Traian Băsescu trebuie continuată şi că PMP şi-a asumat acest lucru.

Deputatul PMP a criticat de asemenea lipsa de performanţă a guvernului actual în absorbţia fondurilor europene şi a amintit că România are la dispoziţie în total 40 de miliarde de euro pentru perioada 2014 – 2020 şi nu există o viziune care să arate cum vor fi cheltuiţi aceşti bani.

Citeşte şi:

 Ponta: „România avea cel mai mic preţ din UE la carburant“. Acciza ne va propulsa pe locul 9 în topul preţurilor la motorină din UE şi pe 21 la benzină

România avea cel mai mic preţ la benzină dintre ţările UE şi ocupa locul 23 la preţul pe motorină, înaintea introducerii accizei la carburant, dar prin această măsură se doreşte o finanţare pe termen lung pentru cofinanţarea proiectelor de autostrăzi, a declarat premierul Victor Ponta. El a precizat că i-a transmis acest lucru şi preşedintelui.

Ponta: Sub guvernele lui Băsescu, benzina s-a scumpit cu 70%, iar motorina cu 90%. Cum a evoluat preţul ţiţeiului în ultimii şase ani

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un grafic care ilustrează evoluţia preţului la carburanţi în perioada ianuarie 2009-mai 2012, în guvernarea PDL, şi în perioada mai 2012-martie 2014, în guvernarea PSD, arătând că „preţul benzinei, sub guvernele domnului Băsescu, a crescut cu 70%, iar cel al motorinei cu 90%“.

Băsescu: Dacă Victor Viorel nu ştie de unde să taie din cheltuieli eu sunt dispus să-i arăt în 30 de minute

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre introducerea accizei de şapte eurocenţi la carburant, despre relaţiile României cu Rusia şi China şi despre aniversarea a zece ani de la intrarea României în NATO.




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite