Elena Udrea: Adriean Videanu ar putea fi o variantă pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a declarat joi seară că Adriean Videanu poate fi o variantă de candidat pentru Primăria Capitalei. Preşedintele PDL Bucureşti a mai declarat că partidul pe care îl conduce va anunţa abia la începutul anului viitor candidatul propriu pentru Bucureşti la alegerile locale din 2012, informează Agerpres.

"Adriean Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei. În acest moment lucrăm la identificarea celui mai bun candidat pentru campania din toamnă pentru fotoliul de primar general. În scurt timp, la începutul anului viitor ne vom anunţa şi candidatul", a spus Elena Udrea, la un eveniment organizat de tinerii democrat-liberali bucureşteni.

Întrebată de presă dacă va fi un candidat comun al PDL şi UNPR, Udrea a răspuns: "Cel mai probabil da".

"Am spus că vom face o campanie la Bucureşti împreună în sensul în care vom susţine aceeaşi candidaţi. UNPR are doi primari foarte buni de sector, noi avem, la rândul nostru, doi primari foarte buni de sector. De candidat vom candida cu cineva din partea Partidului Democrat Liberal. Este totuşi partidul care avut inimile bucureştenilor în trecut şi cred că trebuie să fim în stare să le recâştigăm", a mai declarat liderul democrat-liberal.

Întrebată, în context, cum comentează afirmaţiile lui liderului PSD Victor Ponta potrivit cărora anul viitor nu va mai sta la sediul de campanie, ci va merge în secţiile de votare pentru număra voturile de frică să nu le fure PDL, Elena Udrea a zâmbit şi afirmat apoi: "Copiii spun lucruri trăsnite".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite