Elena Udrea: USL se va rupe înainte de alegeri, iar PNL ar putea fi susţinut în turul doi al prezidenţialelor de partidele de dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul de Neamţ, Elena Udrea. FOTO: Dorin Constanda
Deputatul de Neamţ, Elena Udrea. FOTO: Dorin Constanda

Deputatul Elena Udrea a declarat luni, în cadrul unei emisiuni de televiziune la Digi 24, că există posibilitatea unei înţelegeri cu PNL pentru a susţine candidatul acestei formaţiuni în turul doi ale alegerilor prezidenţiale, în cazul în care Antonescu ar reprezentantul dreptei.

Recent membru al Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea a prezentat modul în care vede evoluţia scenei politice interne în anul 2014. Aceasta a vorbit a vorbit în primul rând despre ruperea USL.

„USL, în opinia mea, se va rupe. Vor merge cu candidaţi separaţi. Domnul Victor Ponta încă se luptă să fie pregătit să candideze chiar el, dar scorul lui e în scădere. PNL are deja un candidat”, a afirmat fostul ministru al Turismului.

De asemenea, Udrea a lansat ideea potrivit căreia poate exista un proiect de susţinere a lui Crin Antonescu dacă acesta va avea de înfruntat în turul doi un reprezentant al PSD.

„Dacă PNL va rămâne cu domnul Antonescu după europarlamentare şi după ruperea USL vom vedea. Proiectul acesta cu un singur candidat al dreptei, măcar în turul doi, însemnă înţelegere cu PNL. Măcar în turul doi. Ar fi catastrofal ca România să cadă sub ocupaţia PSD”, a adăugat actualul deputat de Neamţ.

Udrea a reamintit că a încercat în ultimele opt luni să-i convingă pe cei din PDL să accepte un proiect unitar de centru-dreapta, dar aceştia nu s-au pronunţat clar. Mai mult, conducerea PDL a ales să meargă într-o direcţie contrară faţă de demersurile preşedintelui Traian Băsescu.

Citeşte şi:

Singurul deputat PDL din Cluj a trecut la Mişcarea Populară: „Mă alătur lui Traian Băsescu şi Elenei Udrea“

Elena Udrea a demisionat din PDL şi s-a înscris în PMP: Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă

Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite