Elena Băsescu şi-a exprimat în Parlamentul European nemulţumirea faţă de femeile din PDL care îl susţin pe Vasile Blaga

Elena Băsescu şi-a
exprimat în Parlamentul European nemulţumirea faţă de femeile din PDL care îl
susţin pe Vasile Blaga

EBA exprimă problemele din interiorul PDL de la tribuna Parlamentului European FOTO Adevărul

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat ieri, în Parlamentul European, că femeile din politică ar trebui să se susţină între ele, nicidecum să aştepte sprijin din partea colegilor bărbaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea s-a referit la situaţia de politică internă, a alegerilor din PDL şi a menţionat, fără să nominalizeze, faptul că în cursa pentru şefia democrat-liberalilor s-au înscris două femei şi un bărbat. Nemulţumirea Elenei Băsescu este legată de poziţia doamnelor din PDL care au ales să treacă în tabăra candidatului, nu a candidatelor, cum ar fi fost moral. În discursul său se referă la sprijinirea moţiunii lui Vasile Blaga exprimată de două dintre femeile influente ale democrat-liberalilor, Cristina Trăilă şi Andreea Paul.

„Preşedinta Organizaţiei de Femei si Prim-vice preşedinta, care dealtfel au discursuri feministe înflăcarate, şi-au declarat susţinerea pentru singurul bărbat aflat în cursă.  Ma întreb ce fel de organizaţie de femei este aceasta?  Dânsele îl susţin pe cel care s-a opus vehement punerii în aplicare a statutului partidului care prevede o cota de 30% femei la toate alegerile“, precizează EBA.

La finalul discursului, Elena Băsescu a făcut referire, fără să nominalizeze, şi la Anca Boagiu, exprimând nemulţumirea că aceasta are tot orientare pro-Vasile Blaga.

„Mă-ntreb de asemenea cum este posibil ca actuala Vice-Preşedintă a PPE, care a ajuns să fie nominalizată pt această funcţie datorită susţinerii puternice a unei alte femei, îl sprijină tot pe singurul bărbat înscris în cursă“, a declarat EBA.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările