Ecaterina Andronescu, despre motivele pentru care nu mai e ministru: „Trebuie să încerce şi alţii să fie foarte buni miniştri ai Educaţiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri, că „nu e nimeni de neînlocuit”, fâcând referire la faptul că nu mai face parte din guvernul Ponta 2, iar tot ceea ce a făcut până în acest moment în acest sistem a făcut „pentru că a fost conştientă de experienţa” deţinută.

Întrebată dacă i s-a reproşat vreodată ceva, în timp ce ocupa fotoliul de ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu  a declarat că „nu”.

„Nu e nimeni de neînlocuit şi nimeni, sau cel puţin eu nu am făcut niciodată parte din categoria celor care desfăşoară o activitate având o ţintă - să fiu ministrul Educaţiei”, a declarat Andronescu după ce Victor Ponta a anunţat oficial noul său Cabinet.

În ceea ce priveşte motivele pentru care nu mai este ministru, Andronescu a afirmat: „Păi nu trebuie să mai încerce şi alţii să fie foarte buni miniştri ai Educaţiei?”.

Mai mult, Andronescu a explicat că „probabil” va prelua conducerea Comisiei de Învăţământ din Senat, „dar asta întotdeauna se distribuie prin votul senatorilor”.

Fiind întrebată dacă va accepta să preia din nou conducerea Ministerului Educaţiei în cazul unei remanieri, Andronescu a răspuns: „Eu v-am spus, am acceptat să fiu ministru aşa cum ştiţi pentru că am fost conştientă de experienţa şi expertiza pe care le am, acumulate de-a lungul anilor şi pe care le pun în slujba sistemului de învăţământ”.

Victor Ponta şi Crin Antonescu au finalizat, miercuri, negocierile pentru lista viitorului Executiv. Ministrul Educaţiei şi Cercetării este ocupat de Remus Pricopie (PSD).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite