E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Şi-a depus candidatura: „Am buletin de Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Firea şi-a depus, astăzi, candidatura pentru Primăria Capitalei, dosarul său având aproximativ 30.000 de semnături strânse.

„Este o zi foarte importantă pentru mine şi sper să fie o zi importantă pentru toţi tinerii care aşteaptă un viitor mai bun. Eu cred că această campanie trebuie să fie despre tineri, despre viitorul nostru şi al lor, despre soluţiile pe care au toţi candidaţii. Când voi fi primar general al Capitalei, peste foarte puţin timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul bucureştenilor pe care sper să îi conving în această campanie electorală, Capitala noastră va arăta cu totul diferit“, a preciat Gabriela Firea.

Candidatul PSD la Primăria Capitalei spune că vrea să rezolve problema traficului din Capitală şi reducerea şomajului în rândul tinerilor.  „Aglomeraţia din Capitală este una inacceptabilă, este una din priorităţile programului meu de guvernare locală. Chiar dacă în Bucureşti şomajul este mic, sunt foarte mulţi tineri care lucrează sub pregătirea lor, sub calificarea lor tocmai pentru că nu s-a preocupat nimeni de acest domeniu. Mi-aş dori ca Primăria Generală a Capitalei împreună cu antreprenorii şi oamenii de afaceri să organizeze foarte multe târguri de joburi“, a mai spus Firea.

Senatoarea a spus că deţine buletin de Bucureşti, iar soţul său are de Voluntari. ”Am venit acum 25 de ani în Capitală, am venit pentru a învăţa, pentru a studia la facultate, am rămas pentru a-mi face o carieră în Bucureşti şi, de asemenea, pentru a-mi întemeia o familie. Am domiciliul în Capitală. Soţul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitală, aşa cum am avut de peste 20 de ani”, a spus Firea, la ieşirea de la Biroul Eelectoral Municipal, unde şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. 

”Înainte de orice căsătorie, mi-am făcut primul buletin de Bucureşti când lucram la Radio Contact şi condiţia nu a fost aceea că m-am căsătorit pentru buletin de Bucureşti, potrivit unui celebru film. Erau fete care se căsătoreau pentru buletin, la mine nu a fost cazul", a mai spus Firea.

Termenul de depunere a candidaturilor este de 26 aprilie. PNL încă nu ştie dacă Marian Munteanu va fi candidatul partidului la Bucureşti.  Copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, se întâlnesc miercuri cu preşedintele Organizaţiei PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu,  şi şeful de campanie pentru Capitală, Teodor Atanasiu, pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu şi strategia pentru campanie. La şedinţă este aşteptat şi candidatul pentru Capitală.

Conducerea PNL s-a reunit, marţi seară, la sediul organizaţiei de Bucureşti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse liberale. Până la urmă, decizia finală a fost amânată pentru miercuri seară, atât copreşedintele Vasile Blaga, cât şi şeful de campanie al lui Munteanu, Teodor Atanasiu subliniind că nu s-a discutat de o posibilă a retragerii candidatului PNL din cursa electorală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite