Dușa și Stroe cred că e posibil să le fie interceptate convorbirile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebați dacă se așteaptă să li se intercepteze convorbirile asemeni predecesorilor lor, ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa, și ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, au declarat că "e posibil", dar să se facă "în cadrul legal".

"Este posibil, dar sper ca cei care o fac să respecte legea şi numai legea", a declarat Mircea Duşa într-o conferință de presă susținută luni, la Craiova.

"Sigur că este posibil să fim interceptaţi, vorba domnului ministru sperăm să se facă însă în cadru legal. Legal înseamnă ca interceptările să se facă la cererea procurorului cu aprobarea judecătorului pentru motive temeinice. Sigur că nu ştim noi ce au ei pe acolo, dar dacă se întâmplă ceva, sperăm să se facă legal", a spus Radu Stroe.

Stroe se îndoiește că predecesorul său, Victor Paul Dobre, acuzat de abuz în serviciu, a fost capabil să falsifice listele electorale precum i se impută. "Mă intrigă problema cu Victor Dobre. Pur şi simplu Victor Dobre este acum acuzat de tentativă de falsificare a listelor electorale. Eu nu ştiu ce indicii şi ce probe au, dar mă îndoiesc că Victor Dobre era capabil şi dispus să facă aşa ceva", a afirmat liberalul.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat Parlamentului aviz pentru începerea urmăririi penale a fostului minstru pentru Administraţie Victor Paul Dobre, acuzat de abuz în serviciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite