După scandalul din Senat, Şoşoacă anunţă că-şi va lua permis port-armă. „În Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă / FOTO Daniel Guţă / Adevărul
Diana Şoşoacă / FOTO Daniel Guţă / Adevărul

Senatoarea Diana Şoşoacă anunţă că a depus plângere împotriva preşedintei Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că ar fi fost bătută. Şoşoacă a declarat cu această ocazie că-şi va lua permis port-armă.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, spune Diana Şoşoacă, citată de HotNews.

Senatoarea Şoşoacă spune că a depus plângere penală împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

Senatoarea Diana Şoşoacă a venit marţi la audierea sa, în cadrul Comisiei Juridice a Senatului, cu o mască transparentă, de plastic. Scandalul a pornit după ce preşedinta comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecţie conformă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite