După protestele poliţiştilor, Blaga este somat să dea socoteală la partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat-liberalii s-au reunit la Palatul Victoria în această seară pentru a-i cere socoteală ministrului de Interne, Vasile Blaga în legătură cu protestele poliţiştilor de vineri, potrivit unor surse. La întâlnirea informală participă premierul Emil Boc şi prim-vicepreşedintele Adriean Videanu.

Secretarul executiv al PDL Costică Canacheu a declarat pentru „Adevărul" că liderii partidului au avut mai multe reuniuni în aceste zile, inculsiv în cursul dimineţii, la care ministrul Vasile Blaga nu a fost însă prezent. El a spus că în această seară liderii PDL îi vor cere explicaţii ministrului Internelor.

„Ministrul Vasile Blaga, şeful Poliţiei şi şeful Jandarmeriei, toate aceste structuri trebuie să clarifice în foarte scurt timp situaţia şi să propună măsuri concrete în cadrul ministerului, pe care să ni le comunice", a declarat Canacheu, care este şi preşedintele Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor. El a vorbit despre „răspunderea individuală" pe care o au factorii decizionali în aceste evenimente.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite