După Dragnea, şi Geoană a greşit mesajul de condoleanţe. A pus o poză cu Mircea Ionescu Quintus în loc de Neagu Djuvara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Fostul lider PSD Mircea Geoană a postat pe Facebook un mesaj de condoleanţe în memoria istoricului Neagu Djuvara însoţit de o poză în care apare fostul lider PNL Mircea Ionescu Quintus. Ieri, preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a confundat pe Neagu Djuvara cu unchiul său, Mircea Djuvara, mort în 1945.

„S-au curmat cei 101 ani de viaţă ai unui mare patriot şi intelectual român. Îi rămân îndatorat pe vecie pentru onoarea de a mă fi bucurat de sprijinul său în 2009, în continua pendulare a României «Între Orient şi Occident», precum titlul cărţii ce i-a definit crezul şi misiunea de-a lungul unui secol de luptă şi dragoste pentru Ţară. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a scris Mircea Geoană pe Facebook, ataşând o poză din campania electorală din 2009, în care apare alături de Klaus Iohannis, Crin Antonescu şi Mircea Ionescu Quintus. 

geoana

Ieri, Liviu Dragnea a transmis şi el un mesaj de condoleanţe pe Facebook, numai că în loc de Neagu Djuvara a scris Mircea Djuvara, unchiul lui Neagu Djuvara, fost parlamentar şi ministru al Justiţiei în perioada intebelică. Ulterior, Dragnea a corectat mesajul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite