Dumitru Costin: „Este prima oară în 30 de ani când un lider politic cum este domnul Cîţu a transformat mişcarea sindicală într-o adunătură de hoţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical.  FOTO: Shutterstock
Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical.  FOTO: Shutterstock

Liderul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a afirmat joi, că este pentru prima oară în 30 de ani când un lider politic cum este premierul Florin Cîţu „a transformat mişcarea sindicală într-o adunătură de hoţi”.

Dumitru Costin a afirmat, în cadrul Congresului BNS, la finalul intervenţiei preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, că îi transmite nemulţumirea faţă de afirmaţiile premierului Florin Cîţu.  

„Ţin să vă transmit nemulţumirea întregului nostru Congres faţă de acuzaţiile pe care le-a adus în ultimele două săptămâni domnul premier Cîţu. (…) Este pentru prima oară în treizeci de ani când un lider politic aşa cum este domnul Cîţu a transformat întreaga mişcare sindicală într-o adunătură de hoţi pentru că afirmaţii de genul «luaţi banii oamenilor fără acordul lor» înseamnă hoţie, furt”, a afirmat Dumitru Costin.

El a menţionat că premierul Florin Cîţu nu înţelege anumite mecanisme prevăzute în Constituţie şi în lege. 

„Domnia sa din păcate nu înţelege nişte mecanisme simple prevăzute în Constituţie şi în lege. Îi stăm la dispoziţie pentru a-l ajuta cu ABC-ul exercitării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale lucrătorilor din România şi am încredere bazată pe experienţa dumneavoastră politică că veţi avea şi o discuţie internă la nivelul PNL”, a menţionat liderul BNS.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite