Dumitru Buzatu, în şedinţa CEx a PSD: Coronavirusul nu există. Sunteţi nişte proşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Buzatu FOTO Mediafax
Dumitru Buzatu FOTO Mediafax

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu susţine o teorie a conspiraţiei cum că coronavirusul nu există. Potrivit G4Media, acesta a declarat în şedinţa de CEx a PSD că „coronavirusul nu există”. De asemenea, uitând să închidă microfonul, acesta s-a referit la colegii social-democraţi ca drept „nişte proşti”.

Potrivit unor surse participante la CEx-ul PSD, citate de G4Media, Buzatu nu crede în existenţa virusului.

„Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu în cadrul CEX.

La finalul luării de cuvânt, uitând să închidă microfonul, a spus astfel încât s-a auzit în întreaga sală unde se desfăşura CEX-ul: „Oricum, sunteti toti niste prosti!”, au mai explicat sursele citate.

Liderii PSD s-au reunit în şedinţa Comitetului Executiv (CEX). Principala temă: moţiunea de cenzură. Mai mulţi lideri din teritoriu îl suspectează pe Marcel Ciolacu că nu vrea să depună moţiune împotriva Guvernului Orban pentru că e înţeles cu preşedintele Klaus Iohannis, susţin surse politice. De asemenea, liderii PSD au discutat tensionat despre legea carantinei şi izolării.

La finalul şedinţei, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a anunţat că PSD blochează votarea în Senat a proiectului de lege care ar permite carantinarea şi izolarea individuală a bolnavilor şi suspecţilor de infectare cu Covid-19 până când premierul şi ministrul Sănătăţii se vor prezenta în Parlament să lămurească aspectele nelămurite din acest proiect.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite