Drept la replică. Vergil Chiţac, despre modul în care şi-a dobândit averea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Eduard Enea
Foto: Eduard Enea

Drept la replică transmis de către Vergil Chiţac, candidat PNL pentru Primăria Constanţa, în urma articolului „Cum au reuşit Vergil Chiţac şi soţia lui, de care a divorţat, să facă o avere pornind de la un singur apartament“.

Publicăm mai jos integral textul transmis de Vergil Chiţac:

În virtutea dreptului la replică şi pentru o corectă informare a cititorilor publicaţiei dumneavoastră, vă rog să publicaţi următorul text în aceleaşi condiţii de vizibilitate cu articolul intitulat ”Cum au reuşit Vergil Chiţac şi soţia lui, de care a divorţat, să facă o avere pornind de la un singur apartament”.

În legătură cu articolul de pe un blog pesedist local, vreau să precizez cât se poate de clar următoarele:

Toate tranzacţiile şi contractele pe care le-am încheiat în viaţa mea sunt perfect corecte şi legale. Îi asigur pe toţi că nu există urmă de îndoială în această privinţă şi că nu am scheleţi în dulap.

Articolul respectiv a fost făcut, evident cu rea credinţă. Este plin de minciuni, manipulări şi frânturi de adevăr puse cap la cap. Să vă dau un exemplu: se spune în articol că în 2005 am cumpărat de la domnul profesor Gheorghe Dogaru de la Academia Navală Mircea cel Bătrân un apartament pe strada Mercur. Ceea ce este, evident, o minciună. Cum să îl târăşti pe distinsul domn profesor de matematică Dogaru în aşa ceva fără să ai bunul simţ să îi dai măcar un telefon? Este josnic. Un simplu telefon ar fi demontat toată situaţia. Iată cum s-au folosit de o simplă coincidenţă de nume pentru a manipula şi a crea un scenariu nefavorabil mie.

Calcule abracadabrante care nu ţin seama de inflaţie, de grila notarială şi de creditele la bănci - la care am plătit o viaţă de om - mă fac şi pe mine să mă întreb oare unde or fi banii ăia, că mai ales acum, în campanie, ar fi fost numai buni!

Îmi este clar că domnul primar în funcţie se foloseşte de toate pârghiile pentru a nu pleca acasă. În acest caz, s-a folosit de serviciul de impozite şi a scotocit realmente în tot istoricul meu. Nu am nimic de ascuns, dar ceea ce face domnia sa este perfect ilegal.

Apoi, ca să vă daţi seama de unde pleacă toată această cacealma, vă rog să vă aruncaţi o privire asupra blogului respectiv. Vă veţi convinge în nici 2 secunde cine stă la comanda lui. Sute de articole denigratoare la adresa mea, însoţite de alte sute de ode la adresa administraţiei roşii a Constanţei.

Inutil să îmi exprim dezgustul pentru aceste manipulări şi minciuni grosolane care inundă Constanţa în aceste zile. Nu în ultimul rând, îi asigur pe toţi cei care au lansat aceste mizerii în presă că vor trebui să PROBEZE totul la Tribunal, imediat după alegeri.

În final, precizez că port un respect deosebit cotidianului Adevărul şi misiunii pe care acesta o împărtăşeşte cu milioane de români, aceea de a informa corect şi echidistant cititorii. Am încredere că veţi acorda atenţia cuvenită acestui drept la replică.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite