Drept la replică. Bruynseels, după înregistrările apărute: Observând că am crescut în sondaje, mizeria din politica încearcă să mă doboare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Ioana bruynseels. FOTO Facebook
Ramona Ioana bruynseels. FOTO Facebook

Ramona Ioana Bruynseels, candidat al PPU la preşedinţie, recunoaşte că în interiorul formaţiunii sunt anumite tensiuni, dar acestea trebuie rezolvate intern. De asemenea, aceasta susţine că apariţia înregistrărilor ar avea loc pentru că a crescut în sondaje.

„Observând că sunt din afara sistemului şi că, în ultima perioada, am crescut în sondaje, mizeria din politica încearcă să mă doboare. Oameni fără caracter, interesaţi de răfuieli personale, s-au strecurat în apropierea mea şi au provocat conflicte care nu-mi reprezintă nici valorile, nici convingerile personale. Eu am intrat şi rămân cu bună credinţă în familia umanistă. Mi-am asumat un proiect şi îl voi duce mai departe cu încredere. Iar dacă mai apar probleme, cum se mai întâmplă de multe ori în momente tensionate, le vom rezolva împreună, în familie”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels, în dreptul său la replică. 

„Referitor la informaţiile apărute în presă, voi discuta cu avocaţii pentru a afla care este cea mai buna modalitate pentru a verifica legalitatea şi corectitudinea integrală a unor pasaje înregistrate. Toate aceste atacuri îmi întăresc convingerea de a lupta, până la capăt, împotriva răului din politica şi societatea românească. Iată că, după înregistrările cu Dan Barna au apărut şi cu mine. Nu m-ar mira să mai apară şi cu alţii.  Răul face toate eforturile să ne compromită, să ne dezbine. Mulţumesc presei care a reflectat obiectiv această temă”.

Candidata Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, ar vrea să se delimiteze de Dan Voiculescu, omul de afaceri din spatele PPU, acesta fiind acuzat de Bruynseels de şantaj, potrivit mai multor convorbiri telefonice publicate de Newsweek.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite