Drept la replică. Adrian Dupu, despre numirea sa la şefia Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova

Drept la replică. Adrian Dupu, despre numirea sa la şefia Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova

Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu R. Moldova din cadrul Guvernului României. FOTO: Facebook/ Adrian Dupu

Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova, a cerut drept la replică, după ce „Adevărul” a scris că numirea acestuia a fost susţinută de PNL Prahova şi a avul loc la scurt timp după ce liderul organizaţiei, Iulian Dumitrescu, a anunţat că va merge alături de Cîţu în lupta pentru şefia partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu am fost numit secretar de stat la DRRM încă din 26 februarie, iar numirea mea a fost făcută la propunerea PNL Diaspora şi validată în BPN al PNL. Deoarece departamentul a trecut printr-o reorganizare şi a dobândit personalitate juridică (proces pe care l-am iniţiat încă de la numire), a fost nevoie de o încetare şi renumire în funcţie, ceea ce s-a făcut prin acelaşi ordin publicat în MO. 
 
Faptul că apare numele meu într-un articol intitulat «Congres PNL: sinecuri pentru consolidarea puterii» este nu doar nedrept faţă de mine dar şi total neadevărat. O simplă căutare pe google sau citirea numirii din MO cred că era de-ajuns pentru a se observa care era de fapt situaţia. Nu mai zic că puteam să fiu contactat eventual pentru un punct de vedere”, a declarat Adrian Dupu.
 
Guvernul României a înfiinţat recent Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova drept structură cu personalitate juridică. Departamentul va fi în coordonarea prim-ministrului, prin preluarea activităţii Departamentului pentru relaţia cu Republica Moldova, structură fără personalitate juridică, înfiinţată din 2019.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările