Dragoş Tudorache: Sondajele din Bucureşti îl plasează pe Nicuşor Dan în frunte şi credem că va rămâne acolo. Diferenţa faţă de Firea se va mări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea
Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea

Preşedinte executiv PLUS Dragoş Tudorache a vorbit luni la Adevărul Live despre sondajele Alianţei USR-PLUS la alegerile locale. Acesta a explicat că la Bucureşti Nicuşor Dan este dar în fruntea tuturor sondajelor şi e de părere că diferenţa între acesta şi Gabriela Firea se va mări.

„În Bucureşti deja circulă mai multe sondaje care îl plasează pe Nicuşor Dan în fruntea clasamentului şi credem noi că va rămâne acolo. Chiar cred că ecartul între Nicuşor Dan şi doamna Firea se va mări pur şi simplu pentru că avem o candidatură mult mai credibilă, un mesaj politic mult mai adaptat la ceea ce cred eu că bucureştenii aşteaptă acum”, a explicat Tudorache.

În ce priveşte restul ţării, Tudorache a explicat că USR-PLUS merge cu şanse şi în oraşe precum Braşov sau Timişoara precum şi că alianţa vizează nu doar primăriile ci şi Consiliile Judeţene.

„Dincolo de Bucureşti sunt alte câteva primării importante în ţară pe care le vizăm. Vorbesc de Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa. Unde avem în cursă candidaţi mergem doar pentru câştig, nu doar pentru a face figuraţie politică. Acelaşi lucru e valabil şi la Consiliile Judeţene, şi la preşedinţiile de CJ-uri”, a conchis preşedintele executiv PLUS.
 

Vezi şi: Tudorache (PLUS): Dacă PNL va propune miniştri cu probleme de integritate, nu îi vom accepta. PSD nu mai are legitimitate pentru a propune un nou premier

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite