Dragoş Tudorache: Obiectivul nostru pentru locale şi parlamentare e să fim umăr la umăr cu PNL cu care să facem coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea
Dragos Tudorache - FOTO Eduard Enea

Europarlamentarul PLUS Dragoş Tudorache a explicat într-un interviu la „Adevărul Live” că obiectivul USR-PLUS pentru alegerile locale şi parlamentare e să fie umăr la umăr cu PNL astfel încât ulterior să formeze o coaliţie de guvernare.

Întrebat ce scor îşi propune pentru următoarele runde de alegeri, Dragoş Tudorache a explicat că nu e vorba de un procent anume ci de un scor cât mai aproape de PNL.

„Nu vreau să dau cifre dau reau să vă spun un obiectiv pe care eu mi l-am asumat în faţa colegilor de partid şi anume să fim alături de cei care vor avea cel mai bun scor. Deci obiectivul nostru e să fim umăr la umăr cu formaţiunea cu care cel mai probabil ca trebui să facem o coaliţie de guvernare şi o coaliţie pentru majoritatea parlamentară. Vrem să fim în acea coaliţie şi majoitate ca partener egal. De aceea scorul pe care ni-l propunem e un scor care să ne aducă cât mai aproape de viitorii noştri parteneri”, a afirmat Dragoş Tudorache.

Acesta a adăugat mai apoi că este „convins” de faptul că la alegerile parlamentare USR-PLUS va depăşi scorul PSD.

Vezi şi: Dragoş Tudorache explică ce drepturi vor avea muncitorii sezonieri după Rezoluţia adoptată de Parlamentul European: leafă, chirie, condiţii de muncă şi de cazare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite