Dragnea: Noi vrem ca în această sesiune parlamentară să adoptăm legile Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri seară, că până la sfârşitul sesiunii, adică până la finalul lunii decembrie, legile Justiţiei vor fi adoptate de către Parlament.

„Noi vrem ca în această sesiune parlamentară, aceste legi ale justiţiei să fie adoptate. Noi ducem legile la capăt, la adoptare. Cu ce spune Comisia de la Veneţia putem face o completare“, a declarat Liviu Dragnea referitor la legile Justiţiei, prezentate de ministrul Justiţiei, miercuri, în Parlament. 

Social-democratul a reiterat faptul că susţine ca preşedintele să rămână în procedura de numire a procurorilor-şefi, chiar dacă în varianta lui Tudorel Toader, Klaus Iohannis e eliminat din această procedură.  

Dragnea a punctat faptul că PSD se va mişca repede şi cu bugetul pe 2018. Mai precis, faptul că este posibil ca proiectul de buget pe 2018 să fie prezentat Parlamentului până la 31 octombrie, dar că i-a transmis premierului că „nu-i bai“ dacă va exista o întârziere de câteva zile.

„Bugetul e posibil să fie prezentat în Parlament până pe 31 octombrie. I-am spus premierului că şi dacă este o întârziere de câteva zile nu-i bai, pentru că bugetul este foarte important“. a mai spus Dragnea.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite