Dragnea: Vreau să fac echipă la Congres cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, candidat la funcţia de preşedinte al partidului, a anunţat că vrea să facă echipă la Congresul din 11 octombrie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care să ocupe funcţia de preşedinte executiv al PSD.

"Am anunţat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, obiectivul noii echipe de la PSD care va fi aleasă la Congres va fi formarea unei noi generaţii de lideri care să înceapă să se exprime, din 2017, pentru a pregăti preluarea partidului în anii următori.

Prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că va fi o onoare să fie preşedinte executiv al PSD dacă va fi ales la Congres.

"Este şi un imbold la muncă pentru o generaţie care a demonstrat că a rămas acasă să construiască o Românie aşa cum ne dorim cu toţii, o Românie europeană, pentru noi toţi”, a spus Zgonea.

La Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj mai participă, printre alţii, sociologul Vasile Dâncu, parlamentari PSD de Cluj, primari din mai multe localităţi ale judeţului.

Pentru funcţia de preşedinte al PSD Cluj candidează actualul lider, Remus Lăpuşan.

Alegerea preşedintelui PSD, funcţie pentru care unicul candidat este şeful interimar al partidului, Liviu Dragnea, va avea loc pe 11 octombrie, iar vicepreşedinţii şi ceilalţi membri ai conducerii vor fi aleşi pe 18 octombrie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite