Dragnea: Viorica Dăncilă m-a sunat să mă anunţe de candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD. O voi vota fără nicio ezitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a declarat că o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv PSD
Liviu Dragnea a declarat că o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că a fost sunat de premierul Viorica Dăncilă pentru a-l informa că va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD. Acesta a precizat că i-a urat succes şi că „o va vota fără nicio ezitare”.

Liviu Dragnea a declarat joi că a fost sunat de premierul Viorica Dăncilă pentru a fi anunţat de candidatura acesteia la funcţia de preşedinte executiv al PSD. Liderul partidului a precizat că o va susţine, urmând ca mai apoi să întărească ideea că o va vota. 

„Am vorbit cu Viorica Dăncilă. M-a sunat să îmi spună că a fost la rândul ei sunată de foarte mulţi colegi, foarte multe doamne din Organizaţia de femei, colegi care i-au propus să candideze. M-a informat că va candida, dar nu ştiu dacă şi-a depus candidatura până la acest moment. Eu i-am urat succes. O voi vota pe Viorica Dăncilă fără nicio ezitare”, a precizat Liviu Dragnea. 

Liderul PSD  a comentat şi criticile aduse de ceilalţi lideri în spaţiul public spunând că „nu ştie cât bine le face acest scandal exagerat”. 

„Dacă îmi aduc aminte cred că tot dumnealor (n.r. Codrin Ştefănescu, Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu) susţineau şi susţin democraţia internă în partid. Unul din principiile fundamentale e votul. În CEx s-au votat în mod covârşitor aceste alegeri, iar în CEx-ul de mâine se aprobă orice dosar de candidatură sau se respinge, pentru că asta e procedura. Nu ştiu cât bine le face dumnealor acest scandal exagerat, dar cred că ar fi bine să se gândească şi la partidul pentru care muncesc şi de care se declară atât de ataşaţi”, a explicat Dragnea.

Pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD şi-au depus până acum candidatura trei persoane: Nicolae Bănicioiu, Viorica Dăncilă şi Ecaterina Andronescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite