Dragnea: UDMR nu are vreun motiv să nu fie de acord cu propunerea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor şi Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Kelemen Hunor şi Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis, că UDMR nu are vreun motiv să nu fie de acord cu nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru postul de premier.

„În principiu n-au nimic, deocamdată, împotriva doamnei Viorica Dăncilă, n-au nicio informaţie sau elemente care să-i facă să nu o susţină, dar ei vor adopta o decizie într-un for statutar“, a declarat Liviu Dragnea, referitor la o posibilă colaborare cu UDMR pentru susţinerea în Parlament. 

„Preşedintele României a luat act de ceea ce i-am spus noi, ne-a transmis că doreşte să nu se prelungească această situaţie şi să avem un Guvern cât mai repede. Va lua o decizie, nu ştim dacăazi sau mâine. Normal, va asculta şi alte partide şi va analiza serios propunerile înainte de a lua o decizie. Noi sperăm să accepte propunerea cu doamna Viorica Dăncilă. Suntem pregătiţi să convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a începe audierile de miniştri, pentru a vota programulde guvernareşi cabinetul”, a mai spus Liviu Dragnea la finalul consultărilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite