Dragnea şi Tăriceanu participă la o dezbatere cu pensionarii PSD în timpul moţiunii de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinţii Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, participă joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, la o reuniune a organizaţiei de pensionari a PSD, care are loc la grupul deputaţilor social-democraţi din Camera Deputaţilor.

Reuniunea Consiliului Naţional al Organizaţiei de Pensionari a PSD a început în jurul orei 12:00, la puţin timp după debutul dezbaterii în camerele reunite ale Parlamentului a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi mai mulţi lideri şi parlamentari PSD participă la această reuniune a pensionarilor social-democraţi. 

Liderul PSD a intrat în plenul reunit al Parlamentului doar pentru a fi prezent la discursul prim-ministrului Mohai Tudose, părăsind sala imediat ce şeful Guvernului a terminat de vorbit. De asemenea, parlamentarii PSD au ieşit din sala de plen la începutul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, au intrat când a vorbit premierul Mihai Tudose şi au ieşit din nou când şeful Guvernului a terminat de vorbit.

Dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului, „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” a început puţin după ora 11:00 în absenţa preşedinţilor celor două Camere Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, şedinţa fiind condusă de Gabriel Vlase şi de Nicolae Bădălău.

Senatorii şi deputaţii USR poartă pe braţe banderole albe cu două dungi negre despre care au spus că simbolizează ”statul paralel”, liderul partidului spunând că ei sunt reprezentanţii statului real, statul paralel cu ceea ce înseamnă politicienii corupţi. În timpul dezbaterii moţiunii, liberalii au organizat un miting în jurul Palatului Parlamentului, la care participă câteva mii de oameni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite