Dragnea taie ajutoarele sociale: Sunt mulţi români care pot munci, dar care se mulţumesc cu ajutoare sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat faptul că unii români apţi de muncă preferă să ia ajutoare sociale în loc să se angajeze, în condiţiile în care tot mai multe firme se plâng de lipsa forţei de muncă. Liderul PSD, partid care, sociologic, este în preferinţele asistaţilor social,  anunţă că în perioada următoare că Parlamentul şi Guvernul vor veni cu o soluţie pentru a tăia finanţarea puturoşilor.

„Sunt mulţi cetăţeni români care sunt activi, care pot munci, dar care preferă să se mulţumească doar cu acele ajutoare sociale. O să ne gândim în perioada urmnătoare, atât Parlamentul cât şi Guvernul, care să fie cea mai bună formă în care cei care nu pot munci să fie ajutaţi, dar ceilalţi să nu mai beneficieze de aceaste ajutoare sociale“, a spus liderul PSD Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în judeţul Hunedoara alături de premierul Mihai Tudose.

Prima vizită în teritoriu anunţată în şedinţa de guvern de către premierul Mihai Tudose şi efectuată alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc la Sibiu, dar nu în sediul de partid, ci la un hotel de cinci stele. Locul de desfăşurare a fost schimbat în ultimul moment din cauza câtorva protestatari veniţi să îi întâmpine pe liderii PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite