Dragnea, ironii la adresa lui Grindeanu: Se mai întâmplă în lume, cam o dată la o sută de ani, să se mai schimbe guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a ironizat, duminică seara, pe premierul Sorin Grindeanu, într-un interviu la un post TV, după ce liderul de la Palatul Victoria a cerut stabilitate pentru echipa guvernamentală pe care o conduce. Dragnea a afirmat că el n-ar avea „experienţa politică a domnului premier“, chiar dacă a câştigat alegerile, şi a subliniat că se mai întâmplă „cam o dată la o sută de ani” să fie schimbat un guvern.

„Eu am citit cu atenţie ce a spus şi chiar sunt pe gânduri, şi o să mă gândesc foarte serios, o să analizez fiecare cuvânt din acea postare. E importantă şi o să-l sun şi pe domnul Tăriceanu şi o să ne gândim la acea declaraţie“, a declarat Dragnea referitor la mesajul lui Sorin Grindeanu în care cerea stabilitate pentru guvernul său. Ulterior, şeful PSD a continuat seria ironiilor: „Eu nu am experienţa politică a domnului prim-ministru. Dar eu am condus acest partid în campania electorală şi s-a intâmplat ca partidul să câştige alegerile“, a continuat Dragnea, care a precizat că stabilitatea nu stă într-i singură persoană. 

Şi în ceea ce priveşte remanierea guvernamentală liderul PSD l-a luat peste picior pe Grindeanu. „Se mai întâmplă în lume - foarte rar, recunosc, cam o dată la o sută de ani - să se mai schimbe guvernul. Se mai întâmplă si asta“, a adăugat Dragnea. 

Nu în ultimul rând, şeful social-democraţiilor şi-a arătat nemulţumirea faţă de faptul că Grindeanu nu a fost prezent la votul asupra Legii salarizării. „Am inteles că a plecat la Paris. Nu a plecat la prima oră, a plecat mai târziu, dar sigur caă dacă pleci trebuie să îţi faci bagajul, să te asiguri că nu ai uitat nimic din bagaj“, a spus Dragnea referindu-se la vizita de lucru facută de Grindeanu miercuri si joi la Paris.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite