Schimb de replici între liderul PSD şi un protestatar, la finalul audierilor: „De unde sunteţi atât de bogat?“. Dragnea: „Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?“

Schimb de replici între liderul PSD şi un protestatar, la finalul audierilor: „De unde sunteţi atât de bogat?“. Dragnea: „Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?“

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Inquam.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost aşteptat, la finalul audierilor de la Parchetul General, de câţiva protestatari care l-au huiduit şi au scandat în timp ce acesta răspundea întrebărilor jurnaliştilor. Întrebat de un cetăţean „de unde este atât de bogat”, Liviu Dragnea a întrebat la rândul său dacă acesta „nu s-a săturat de atâtea minciuni”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri seara la Parchetul General, acolo unde a fost citat în calitate de martor, privind declaraţiile referitoare la tentativa de lovitură de stat. La finalul audierilor, şeful PSD a fost, însă, aşteptat de câţiva protestatari cu care a avut şi un scurt schimb de replici. 

Întrebat de o femeie „De unde sunteţi atât de bogat?”, Liviu Dragnea a răspuns în timp ce se îndrepta spre maşină: „Unde-i bogăţia mea? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?” 

Protestatarii au continuat să scandeze lozinci pe toată durata declaraţiilor oferite de liderul PSD jurnaliştilor, printre replici numărându-se şi „Să vă fie ruşine!”, „Penalul, penalul ”, „Cât de javră poţi să fii, să gazezi nişte copii” şi „Dragnea infractorul, a gazat poporul!”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri seara la Parchetul General, fiind citat în calitate de martor, în legătură cu declaraţiile făcute la Antena 3 potrivit cărora protestul din 10 august ar fi fost finanţat din surse externe. Acesta a declarat la finalul audierilor că nu a prezentat niciun document şi că nu are voie să mai ofere detalii cu privire la discuţiile avute cu procurorii.

 

citeste totul despre: