Schimb de replici între liderul PSD şi un protestatar, la finalul audierilor: „De unde sunteţi atât de bogat?“. Dragnea: „Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?“

Schimb de replici între liderul PSD şi un protestatar, la finalul audierilor: „De unde sunteţi atât de bogat?“. Dragnea: „Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?“

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Inquam.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost aşteptat, la finalul audierilor de la Parchetul General, de câţiva protestatari care l-au huiduit şi au scandat în timp ce acesta răspundea întrebărilor jurnaliştilor. Întrebat de un cetăţean „de unde este atât de bogat”, Liviu Dragnea a întrebat la rândul său dacă acesta „nu s-a săturat de atâtea minciuni”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri seara la Parchetul General, acolo unde a fost citat în calitate de martor, privind declaraţiile referitoare la tentativa de lovitură de stat. La finalul audierilor, şeful PSD a fost, însă, aşteptat de câţiva protestatari cu care a avut şi un scurt schimb de replici. 

Întrebat de o femeie „De unde sunteţi atât de bogat?”, Liviu Dragnea a răspuns în timp ce se îndrepta spre maşină: „Unde-i bogăţia mea? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?” 

Protestatarii au continuat să scandeze lozinci pe toată durata declaraţiilor oferite de liderul PSD jurnaliştilor, printre replici numărându-se şi „Să vă fie ruşine!”, „Penalul, penalul ”, „Cât de javră poţi să fii, să gazezi nişte copii” şi „Dragnea infractorul, a gazat poporul!”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri seara la Parchetul General, fiind citat în calitate de martor, în legătură cu declaraţiile făcute la Antena 3 potrivit cărora protestul din 10 august ar fi fost finanţat din surse externe. Acesta a declarat la finalul audierilor că nu a prezentat niciun document şi că nu are voie să mai ofere detalii cu privire la discuţiile avute cu procurorii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: