Dragnea: De sărbători stau cu Irina. Pe masă o să avem numai produse româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nunta Olguta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, că de sărbători va sta cu partenera sa, Irina Tănase, şi cu familia, încercând să se bucure de linişte. Dragnea a afirmat că pe masa de sărbători va avea doar produse româneşti şi le-a transmis românilor că ”ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, ce va face de sărbători şi a precizat că va fi alături de partenera sa, Irina Tănase.

”De sărbători stau cu Irina, cu familia. Am reuşit de data asta ca toată sărbătoarea Paştelui, oricum acum sunt în post, dar în prima zi de Paşte, a doua, a treia, să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion, făcute de noi casă. În rest, numai produse româneşti. O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta le-a transmis un mesajde Paşte tuturor românilor: ”Vreau să le doresc tuturor românilor un Paşte foarte, foarte liniştit, să fie cât pot ei de fericiţi, de bucuroşi, să se bucure de prieteni de familie şi să nu uite că ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.

Sâmbătă, la Iaşi, liderul PSD a anunţat că va petrece sărbătorile cu Irina Tănase şi va merge la o mănăstire.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite