Dragnea, replică pentru Ponta: Nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii. Nu ştie în ce s-a băgat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu va răspunde provocărilor lui Victor Ponta, fost premier şi preşedinte al PSD, pentru că el nu dialoghează nici cu „turnătorii, nici cu şantajiştii“.

„Mie nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii. Inclusiv cererea de azi, la sfatul celor două prietene din DNA, e o plângere. Poate fi o intimidare a martorului“, a declarat Liviu Dragnea. Mai mult, acesta l-a avertizat pe Victor Ponta că nu ştie „în ce se bagă“ o dată cu cererea depusă la DNA. 

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că este dispus să-i dea bani preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru ca acesta să copieze de la DNA declaraţia dată de el ca martor în dosarul Tel Drum.

„Domnul Dragnea a mai spus ieri, probabil la supărare, că sunt denunţător în dosarul domniei sale şi cred că de data asta nu este o chestie între doi oameni, ci chiar este ceva important. Totuşi, milioane de oameni m-au votat pentru prim-ministru, şef de partid şi trebuie să ştie adevărul, motiv pentru care astăzi voi depune o cerere la DNA, pentru a mi se preciza dacă am calitatea de martor, cum au foarte mulţi alţii, sau dacă am calitatea de denunţător. Domnul Dragnea poate, astăzi, să facă o copie de pe declaraţia mea. Am înţeles că nu are bani. Îi dau eu astăzi bani că îmi iau salariul şi poate să copieze cele cinci pagini, cred că are declaraţia mea de martor“, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite