Dragnea, replică pentru declaraţia controversată a lui Caramitru: Ce spun cei din USR şi PLUS sunt elemente de fascism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că postarea publicată luni pe Facebook de Andrei Caramitru, consilierul lui Dan Barna, se îndreaptă spre mesajele  cu tentă fascistă.

„Nu e prima dată când cei de la USR au astfel de poziţii. Ceea ce spun cei din USR şi PLUS sunt elemente de fascism. Nu poţi să foloseşti o dramă pentru asemenea declaraţii. Vorbesc de desfiinţarea proprietăţii private. Nu poţi să ceri să fie arestaţi toţi. Ce urmează? Tribunalele populare ca pe timpul lui Dej“, a declarat Liviu Dragnea. 

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, acuză, într-un mesaj pe Facebook, actuala guvernare şi PSD de holocaust împotriva României, precizând că anual „100.000 de oameni mor din cauza lor”. Ulterior, Caramitru a înlocuit termenul „holocaust” cu „genocid”.

„Holocaustul României. Cum ne omoară şi ne alungă. Ca să fure. Corupţia ucide şi distruge. Ştim asta. Ştiţi însă care e dimensiunea? Un genocid uriaş. În fiecare an: 100.000 de morţi, 200.000 de oameni care pleacă în diaspora, 100.000 de oameni care fug din zonele sărace controlate de mafia PSD către oraşele mari din ţară. Un oraş cât Clujul care moare sau fuge. În fiecare an. Pentru ca ei să stea în vile mari, să îşi facă vacanţele în Brazilia, să îşi plaseze amantele pe salarii mari la stat, copiii lor sa meargă cu Porsche la club“, se arată în mesajul publicat de Andrei Caramitru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite