Dragnea, răspuns tăios pentru Tăriceanu: Se tot insistă ca domnul Toader să fie o problemă. Şi Raluca Prună a fost ministru fără carnet de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut azi noi contre cu partenerul său de coaliţie, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema ministrului Justiţiei. Călin Popescu Tăriceanu insită pentru un ministru tehnocrat al Justiţiei, în timp ce Dragnea ar vrea un demnitar cu carnet de partid.

„Vorbeam cu colegii mei azi: se tot insistă ca domnul Toader să devină o problemă. Suntem obligaţi să discutăm despre acest subiect în partid. Nu vreau să caracterizez aceatsă propunere ( a lui Tăriceanu -n.r.) dacă e bună sau rea. Îmi aduc aminte că am avut un ministru fără carnet de partid, doamna Raluca Prună. Probabil a fost un ministur bun, din moment ce se insistă cu un ministru tehnocrat“, a spus Liviu Dragnea. 

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, după consultările de la Palatul Cotroceni, că ar fi mai bine ca la Ministerul Justiţiei să fie menţinut un tehnocrat, cu toate că până în 2016 preşedintele Senatului avea numeroase critici la adresa demnitarilor tehnocraţi.

Acordul pe justiţie propus de ALDE este un apel la responsabilitate şi reprezintă poate ultimul „tren” în ceea ce priveşte exercitarea cu succes a preşedinţiei României a Consiliului Uniunii Europene, susţine liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Încă parteneri de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea au avut mesaje total diferite  după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite