Dragnea: Pro România este plin de securişti şi de masoni. Ponta: Şobolanii să rămână în barca lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că Pro România nu este un partid de stânga pentru că „securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga“ şi că formaţiunea condusă de Victor Ponta este construită pe furt politic.

„Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând", a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Călăraşi. 

Aflat la Botoşani, Victor Ponta a vorbit despre traseismul politic, spunând că primeşte în „Pro România pe toată lumea care vrea să facă ceva bun, nu şi pe cei care vor să treacă în altă barcă atunci când a lor când se scufundă. Şobolanii să rămână în barca cealaltă, nu cumva să ne roadă şi pe noi“.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite