Dragnea: PNL a făcut cea mai murdară campanie acum; este un nonsens să vorbeşti de uniune naţională cu liberalii

Dragnea: PNL a făcut cea mai murdară campanie acum; este un nonsens să vorbeşti de uniune naţională cu liberalii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că exclude un guvern de uniune naţională cu liberalii, susţinând că PNL a făcut o campanie murdară prin care a alimentat ura şi divizarea şi că există riscul ca o eventuală guvernare comună a PSD cu PNL să se termine după numai câteva luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Dragnea a spus că PSD nu poate guverna decât împreună cu un partid compatibil, iar acesta este ALDE, şi a respins ideea unui guvenr de uniune naţională cu liberalii.

”Este un nonsens să vorbeşti de uniune naţională cu PNL-ul pentru că a făcut cea mai murdară campanie acum. PNL-ul de astăzi nu este PNL-ul condus de Crin Antonescu. PNL-ul lui Crin Antonescu şi Eduard Hellvig este complet diferit de ceea ce se întâmplă acum. Nu putem vorbi de noţiunea de guvern de uniune naţională cu un partid care alimentează ura, divizarea şi să stimuleze categorii sociale unele împotriva altora, judeţe unele împotriva altora. Ei nu au înţeles şi nici premierul Cioloş nu a înţeles că românii nu mai vor divizare şi asta s-a văzut şi la Ziua Naţională”, a declarat Dragnea.

El a apreciat că o există riscul ca o coaliţie PSD-PNL să se destrame după numai câteva luni din cauza incompatibilităţii dintre cele două partide.

Pe de altă parte, Dragnea nu a exclus posibilitatea unei colaborări bune a unui guvern social-democrat cu preşedintele Klaus Iohannis. ”Depinde foarte mult de preşedinte. Preşedintele României are o şansă să devină cel care unifică România şi care închide scandalul şi divizarea. Depinde cum o va folosi, depinde numai de dumnealui”, a spus preşedintele PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările