Dragnea: Nu vreau un miting pentru susţinerea mea. În schimb, un miting pentru susţinerea programului de guvernare nu o să-l opresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu este de acord cu organizarea unui miting al social-democraţilor pentru susţinerea sa, dar nu poate împiedica o asemenea manifestaţie pentru sprijinirea programului de guvernare.

„Un miting pentru susţinerea mea, nu. Nu o să vreau niciodată un miting pentru susţinerea mea. În schimb, un miting pentru susţinerea programului de guvernare nu o să-l opresc“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă e de acord cu organizarea unui miting al PSD pentru susţinerea sa, după ce a fost chemat la DNA pentru a fi anunţat că este urmărit penal într-un nou dosar. 

Anterior, în cadrul şedinţei de grup a  PSD s-a vorbit de posibilitatea organizării unui miting al social-democraţilor pentru susţinerea lui Liviu Dragnea. 

Invitat la Adevărul Live, Codrin Ştefănescu, secretarul general-adjunct al PSD, a vorbit de vineri despre faptul că PSD intenţionează să pregătească mitinguri pentru susţinerea programului de guvernare şi care să fie răspuns la protestele care au avut loc în ultima perioada în faţa Palatului. Victoria. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite