Dragnea: Nu se pune problema demisiei din Guvern pentru a mă ocupa de campania prezidenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Liviu Dragnea. FOTO: Corina Macavei
Vicepremierul Liviu Dragnea. FOTO: Corina Macavei

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat duminică, la Orăştie, că nu îşi va da demisia din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi că deocamdată nu se pune problema cine va fi viitorul şef al partidului în cazul în care Victor Ponta va deveni preşedintele României după alegeri.

„Nu comentez asemenea ştiri proaste şi neadevărate. Înţeleg de unde sunt izvorâte, ar fi fost bine ca eforturile astea să fie îndreptate către cauze mai bune. Nu. Asta este o prostie. Să demisionăm toţi din Guvern ca să îl sprijinim pe Victor Ponta, poate să intrăm şi în opoziţie. Nu se pune problema de aşa ceva”, a afirmat Dragnea duminică după întâlnirea cu preşedinţii de organizaţii ai PSD, întrebat dacă va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale,citat de Agerpres.

Social-democratul a infirmat şi informaţiile în ceea ce priveşte o posibilă candidatură a sa la şefia PSD, după prezidenţiale.

„Eu cu fiecare coleg azi am discutat aproape toate problemele şi sigur că fiecare a transmis ce a avut de transmis. În ceea ce priveşte candidatura la şefia PSD, eu le-am spus tuturor şi spun şi acum: să ajungem să avem această problemă”, a adăugat vicepremierul.

Totodată, Liviu Dragnea a fost întrebat cum va colabora cu Dan Şova, recent numit în calitate de purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale, dat fiind că preşedintele executiv al PSD este şi cel care va fi directorul de campanie.

„Eu pot să lucrez cu oricine şi la partid sunt atât de multe locuri de muncă încât e loc pentru fiecare”, a precizat Dragnea pentru mass-media.

Citeşte şi:

PSD şi PPDD au bătut palma, dar „Domnu' Dan“ nu intră încă la guvernare

PSD şi PPDD au semnat un acord care constă în colaborarea celor două partide la nivel parlamentar şi local. Deocamdată, partidul lui Dan Diaconescu nu a primit niciun portofoliu în Guvern.

Liviu Dragnea: Banca Industrială a Chinei a decis să susţină financiar proiectul reactoarelor 3 şi 4. Discuţiile se poartă cu privire la tehnologia folosită

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, după o întrevedere cu preşedintele Băncii Industriale şi Comerciale din China, că această instituţie bancară a decis să susţină financiar proiectul de investiţii pentru realizarea reatoarelor 3 şi 4 de la centrala nucleară de la Cernavodă, proiect evaluat la 6,4 miliarde de euro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite