Dragnea: Pe Niculae Bădălău eu îl propun preşedinte al Consiliului Naţional

Dragnea: Pe Niculae Bădălău eu îl propun preşedinte al Consiliului Naţional

Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că au fost validate toate candidaturile depuse pentru congres şi a ţinut să precizeze că el îl va propune pe Niculae Bădălău pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Toţi cei care şi-au depus candidatura vor fi trecuţi pe buletinele de vor”, a precizat Dragnea. CExN a stabilit şi preşedintele Comisiei de numărare a voturilor la congres. „Cine să fie? Domnul Manda”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat, de asemenea, că Daniel Florea şi-a retras candidatura şi a spus că în sală nu a văzut „nemulţumiţi”. „După congres vom convoca şi Consiliul Naţional şi i-am spus domnului Bădălău că o să-l propun ca preşedinte al Consiliului Naţional al PSD”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, toate candidaturile depuse pentru funcţiile de conducere din partid, care vor fi alese la Congresul extraordinar de sâmbătă, au declarat anterior surse din partid. Astfel, pentru postul de preşedinte executiv sunt trei candidaţi - Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, iar pentru cel de secretar general candidează Marian Neacşu şi Codrin Ştefănescu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările