Dragnea: Moţiunile simple împotriva Guvernului nu sunt departe. Se vor opri foarte greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se gândeşte, din nou, la depunerea unor moţiuni simple împotriva Guvernului Cioloş, ca urmare a unor acţiuni şi bâlbâieli din partea miniştrilo Cabinetului.

„Cred că premierul Cioloş ar trebui să înţeleagă semnalele astea. Deocamdată,  ideea de moţiuni simple a fost suspendată, dar dacă întârzie foarte mult şi vor începe moţiunile simple se vor opri foarte greu. Nu este vorba doar de un ministru sau de un minister. Numai dacă ne gândim şi la unele declaraţii ale unor membrii ai cabinetului, fapte, acţiuni, inacţiuni, bâlbâieli ... crează imaginea de ansamblu a unui Guvern care până acum nu şi-a gasit calea. O să mai aşteptăm“, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că în perioada următoare PSD va fi mult mai atent la derapajale Guvernului. „Există nemulţumiri nu doar în rândul nostru, dar şi în rândul populaţiei. Dar până azi ne-am concentrat foarte mult pe echipa de candidaţi, avem timp în perioada următoare să discutăm şi despre acest lucru“, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD spune că Guvernul a arătatd eja de ce este capabil până acum. „E târziu, era bine să fie atenţi până astăzi. Au deja patru luni de zile în care au cam arătat ce pot sa facă. Nu sunt departe moţiunile simple", a mai spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite