Dragnea: Ministrul Justiţiei să prezinte un calendar pentru legile justiţiei şi să aibă o poziţie faţă de întâmplările din ultima perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea. Colaj Adevărul / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liderul PSD, Liviu Dragnea. Colaj Adevărul / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să prezinte un calendar pentru legile justiţiei şi să aibă o poziţie faţă de întâmplările din ultima perioadă. Mai mult, Dragnea a spus  că nu se pune problema remanierii lui Toader.

„Ministrul Justiţiei trebuie să facă două lucruri: să prezinte un calendar de promovare a legilor justiţiei şi cred că era firesc şi e firesc în continuare să aibă o poziţie publică faţă de nenumeratele întâmplări din ultima perioadă generate de înregistrări, de dezvăluiri”, a declarat preşedintele social-democrat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a spus însă că nu se pune problema remanierii ministrului Justiţiei. „Tudorel Toader e un om pe care îl apreciez foarte mult, are ritmul lui”, a mai afirmat Dragnea.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat, înainte de BPN, că va cere la următorul CExN al PSD, revocarea lui Tudorel Toader, în condiţiile în care ministrul Justiţiei nu s-a pronunţat asupra ultimelor evenimente. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite