Dragnea: Maior a venit la mine, mi-a spus că nu e interesat de funcţia de premier, mă susţine în decizia pe care o voi lua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că s-a întâlnit în urmă cu zece zile cu ambasadorul României în SUA, George Maior, care a ţinut să îi spună că nu este interesat de funcţia de premier şi că îl susţine, moral, în decizia pe care o va lua în privinţa propunerii de prim-ministru din partea PSD.

Întrebat dacă ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, ar putea fi propunerea de premier din partea PSD, Liviu Dragnea a infirmat acest lucru.

”M-am întâlnit cu George Maior cam acum zece zile, miercuri seara. A venit la mine, a vrut să ne vedem, pentru că nu ne-am văzut de mult. Printre altele, a ţinut să îmi spună, pentru că s-au vehiculat toate aceste zvonuri, să îmi spună că nu este interesat de aşa ceva şi că eu am toată susţinerea sa, ca preşedinte al partidului, şi mă va susţine, sigur, moral, că nu poate să facă altceva”, a spus Liviu Dragnea.

El a adăugat că l-a întrebat pe George Maior dacă poate vorbi despre această discuţie şi a primit acordul acestuia, chiar dacă a fost o discuţie cu privată.

Întrebat despre ce susţinere este vorba, Dragnea a spus că se ştie de foarte mulţi ani cu Maior şi că este vorba despre o susţinere morală, în decizia pe care o va lua privind viitorul premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite