Dragnea: L-am căutat pe Victor Ponta să-l invit la bradul de Crăciun şi la Turnu Măgurele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că a încercat să-l invite pe fostul premier Victor Ponta la şedinţa cu preşedinţii de organizaţii care va avea loc la Turnu Măgurele, dar până acum nu a avut sorţi de izbândă. De asemenea, liderul social-democrat a reiterat faptul că vor ca Guvernul Cioloş să fie de acord cu creşterea salariului minim.

„Am avut un BPN informal, de sfârşit de an. Am discutat despre ce s-a întâmplat cu legea bugetului. Decizia de învesti Guvernul Cioloş a fost bună. Este firesc să facă o analiză proprie (n.r. referitoare la salariul minim). Vor veni cu hotărâre de Guvern. Nu vreau să fac presiune pe Guvern. A spus că ia în calcul creşterea salariului minim. Nu cred că Guvernul nu va mari salariul minim“, a afirmat Drangea după BPN. 

Liderul social-democrat a vorbit şi despre problema pensiilor special, fiind de părere că o înainte de decizia adoptării acestor pensii, parlamentarii trebuiau să ţină cont de alte categorii de bugetari.  

„Eu le-am spus să se gândească că primarii nu au salarii mari şi au anumite constrângeri. Cred că este o categorie care interesează pe toată lumea“, a adăugat Dragnea.

Fiind întrebat de Victor Ponta şi de întâlnirea pe care o va avea cu preşedinţii de organizaţii judeţene la Turnu -Măgurele, Dragnea a vorbit de ceea ce urmăreşte cu prilejul acestei reuniuni. „La fiecare sfarsit de ani ne-am intalnit cu presedintii de organizatii. Nu mergem la vânătoare. L-am căutat pe Victor Ponta să-l invit la bradul de Craciun şi la Turnu Magurele. Sunt la brad şi la pomană“, a conchis Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite